Waarom Mangement Consultancy?
Bij Management Consultancy begeleid ik managers op persoonlijk vlak in relatie tot de bedrijfsvoering. Vaak word ik ingeschakeld als er veranderingen zijn. Dat kan een fusie zijn, een promotie of een nieuwe werkwijze. Een belangrijke onderdeel bij dit traject is de vraag: ‘Wat is jouw rol in de verandering?’ Heb je een actieve rol en moet je mensen ontslaan of heb je een passieve rol en staat jouw eigen baan op het spel?

Persoonlijke begeleiding voor bedrijfseigenaren
Management Consultancy is er ook voor bedrijfseigenaren. Er is bijvoorbeeld een bod op het bedrijf gedaan. Wat kun je er mee? Wat doe je er mee? Wat voor dromen heeft iemand en hoe zwaar voel je de verantwoordelijkheid naar je medewerkers toe? Een efficiënte methode is dan het ‘plussen en minnen’, in combinatie met wegingsfactoren. Zet eens op een rij wat voor jou mee speelt en hoe belangrijk elk onderdeel voor je is.

Management Consultancy is gebaseerd op persoonlijke begeleiding. Dat is mijn uitgangspunt. Ik wil dat de kwaliteit van leven van mijn cliënten toeneemt. Dit doe ik, samen met jou, door allereerst rust te creëren. Vanuit rust kun je verder kijken en bekijken wat voor jou de juiste weg is.

Management Consultancy

Duur van een traject
Een Management consultancy-traject kan relatief kort zijn, gemiddeld zes sessies. In sommige gevallen is het een begeleiding van jaren waarbij men met grote regelmaat een begeleidende sessie heeft.

Ben je manager of bedrijfseigenaar en heb je advies op persoonlijk vlak nodig om de effectiviteit van je bedrijfsvoering en processen te verbeteren? Of behoefte aan een sparringpartner?

Neem dan contact op met:
Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl