Als professional krijg je veel te verstouwen. Een snel veranderende wereld, hoge eisen vanuit de organisatie, economische onzekerheid, een levenlang leren…. Dat is niet niks en soms is het gwoon echt teveel. Dan is het zaak om tijdig in te grijpen, want problemen op de werkvloer kosten veel tijd, geld en energie. Werknemers die niet maximaal presteren, vaak ziek of niet gemotiveerd zijn, kosten bedrijven veel geld. Het is slecht voor de resultaten, de sfeer en de gezondheid van alle betrokkenen. Vroegtijdig ingrijpen kan dit voorkomen. Het resultaat: minder ziekteverzuim, hogere productiviteit, grote zelfredzaamheid en weer plezier in het werk.

Wat Reinier Consultancy kan bieden:

Managementklankbord
Als manager opereert u in een complexe omgeving. Dan kan het nuttig zijn om eens te sparren over uitdagingen of problemen die zich voordoen in uw eigen werk, binnen uw team of met uw medewerkers. Een externe coach kan een spiegel voorhouden, kritische vragen stellen en meedenken. Daardoor ziet u dingen in een nieuw perspectief en kunt u weer met nieuwe energie aan de slag.

Management klanbord

Mediation
Waar mensen werken, werken ze ook samen – en dat is niet altijd eenvoudig. Conflicten ontstaan vaak door misverstanden. Doordat mensen langs elkaar heen praten, verharden de standpunten en is men steeds minder bereid te luisteren. Een mediator kan problemen benoemen en de weg bereiden voor een blijvende oplossing.

Persoonlijke begeleiding
Vastgelopen in het werk? Faalangst? Moeite met de balans werk-privé? Via persoonlijke begeleiding werken we heel concreet aan waar u tegenaan loopt, kijken we hoe het anders zou kunnen en zetten dat spoor dan vervolgens ook daadwerkelijk in.

Start eigen bedrijf
Bij het starten van een eigen bedrijf komen er veel aspecten om de hoek kijken. Wel of geen personeel, een bedrijfsplan, doelgroep bepaling, financiën, enzovoorts. Hierbij kan het handig zijn een externe adviseur over de schouder mee te laten kijken.