Over Reinier Janssen van Reinier Consultancy

Over Reinier Janssen van Reinier Consultancy 2018-06-13T15:28:43+00:00

Mijn naam is Reinier Janssen (1958). Ik woon in Didam en ik ben al meer dan 30 jaar actief in het begeleiden van mensen in moeilijke fases van hun leven.

Nadat ik jarenlang commerciële functies hebt vervuld in het bedrijfsleven, heb ik in 2005 de overstap gemaakt naar de wereld van coaching en councelling, omdat ik meer wilde doen met mijn passie voor het werken met mensen. Dat blijkt een vruchtbare combinatie.

Door mijn werk in organisaties weet ik goed wat er op de werkvloer speelt en ben ik vertrouwd met een bedrijfsmatige manier van denken. Vanuit intuïtie voel ik goed aan waar blokkades zitten, en mijn achtergrond in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik daar op een resultaatgerichte manier mee omga. Dat zorgt ervoor dat mensen in een paar consulten weer buitenstaan met de bagage die nodig is om de uitdagingen waar ze zich voor gesteld zien weer zelf aan te gaan.

Coaching en councelling is echt mijn passie. Het mooie van mijn vak vind ik dat ik eraan bij mag dragen dat mensen in een moeilijke periode weer in contact komen met hun eigen kracht, waardoor ze geheel zelfstandig weer verder kunnen. Die zelfstandigheid en die kracht, dat is waar het bij mij om draait.

Ik ben getrouwd en geniet van onze (klein-)kinderen. Naast mijn vele hobby’s zoals werken in de tuin en aan mijn ruwe steen, ben ik ook actief binnen de Scouting in Nederland.

Reinier Janssen

Mijn motto: 
”Pas wanneer je zelf de innerlijke energie op orde hebt, kun je jezelf en anderen helpen”.

Geregisteerde code-/registernummers:
Vektis code
:
90-030885
AGB code
:
90-09840
NFG -registernummer
:
NFG-5808236157

Erkend behandelaar Zorgverzekeringen
Reinier Consultancy wordt door meeste zorgverzekeraars erkend als behandelaar. Afhankelijk van uw polis kunt u geheel of gedeeltelijk een vergoeding krijgen.

Gecertificeerd Master EMDR-therapeut
Mensen met traumatische ervaringen, met name bij angsstoornissen, depressie en zelfs verslaving, kunnen specifiek kiezen voor een behandeling met de Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) techniek. Reinier is Gecertificeerd Master EMDR therapeut.

Gecertificeerd PDS therapeut
Is bij u het Prikkelbare Darm Syndroom vastgesteld? Reinier is Gecertificeerd PDS therapeut; een combinatie van EMDR en hypnotherapie met hele goede resultaten.

Gecertificeerde Verkeerscounselor
Verder is Reinier Consultancy gecertificeerd Verkeercounselor. Dit betekent dat mensen met rij-angst geholpen kunnen worden. Indien de cliënt de juiste polis heeft worden de consulten door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Aangesloten als register coach / counselor / loopbaanadviseur bij :

  • BNVIP (Beroepsvereniging voor Integratieve Psychologie)
  • BNG (Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg)
  • CZP (Centraal Zorg Portaal)
  • NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
  • P&P Consult-NPC
  • PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers)
  • Stichting hulp na ongeval

Samenwerking met:
Mind in Development  
BIVD
PsyQ (Psycho medische programma’s)

Tevens vermeld bij:

  • therapeutvinden.datzitzo.com