“Wil je een stukje schrijven over de behandeling?”

“Wil je een stukje schrijven over de behandeling?”, vraagt Reinier na de laatste sessie. “Ja natuurlijk”, roep ik nog enthousiast uit. Waarna ik later bedenk dat ik geen idee heb hoe. Niks wat in mij opkomt dekt de lading van hoe prettig alles is geweest en hoe blij ik ben dat ik bij Reinier ben geweest. Dagen aan het nadenken wat ik dan op zou kunnen schrijven, tot er af en toe spontaan woorden in mij opkomen wanneer ik aan de sessies denk.

R: Rust, bij Reinier wordt er in alle rust gesproken over zaken die je dwars zitten en aandacht nodig hebben. Ik heb dit zelf als erg prettig ervaren.

E: Eerlijkheid, door de eerlijkheid waarmee er (over en weer) gesproken wordt is er niks te gek of te vreemd om aan te geven. Alles wordt in perspectief gesteld, wat geweldige inzichten oplevert.

I: Intens, de sessies zijn soms intens qua emoties, maar oh zo prettig om te ervaren. Zoals ik al zei is niks vreemd of gek, voor alle emoties is ruimte. En daarnaast biedt Reinier altijd ontspanningsoefeningen aan die je weer heerlijk tot rust brengen.

N: Normaal, alles wat je als mens meemaakt waarvan je zelf denkt dat het niet klopt of vreemd is, wordt door de therapie bij Reinier normaal en maakt je wie je bent.

I: Inleven, Reinier kan zich als geen ander inleven in zijn cliënten, waardoor er als bijna vanzelf een vertrouwensband ontstaat. Wat erg prettig is om je goed open te stellen tijdens de sessies.

E: EMDR, meerdere sessies EMDR mogen ontvangen en ervaren. Reinier heeft mij zo fijn door alles heen geholpen. Echt een aanrader!

R: Ruimte, er is ruimte voor allerlei soorten therapie. Zo heb ik zelf therapie gehad tijdens een relatiecrisis, naderhand ben ik teruggegaan voor EMDR en traumaverwerking. Zo fijn dat dit allemaal op dezelfde plek mogelijk is!

En nog denk ik nu dat ik nog niet alles heb benoemd. Ik denk ook niet dat het mogelijk is. Er is maar één oplossing, bel Reinier en maak een afspraak om het zelf te ervaren!

2019-10-29T08:59:17+01:00 29 oktober, 2019|Privéomgeving|