Onverwerkte traumatische ervaringen

Thea

Klachten door traumatische ervaringen
Vanaf september 2013 had ik veel last van vermoeidheid, geen energie, veel huilen en trillen. De klachten zouden kunnen komen door onverwerkte traumatische ervaringen. Via de huisarts heb ik contact opgenomen met Reinier Consultancy, om EMDR therapie te krijgen.
Er volgde een intake gesprek waarbij gekeken werd of EMDR mij zou kunnen helpen. Daarna volgden 3 sessies van 2 uur.
Na de sessies was ik erg moe en had ik veel spanning in mijn schouder. Dit verdween na een paar dagen, ook had ik meer energie. Bij de laatste keer werd me gevraagd aan iets te denken waar ik kracht bij nodig zou hebben, daarbij moest ik een vuist maken en met mijn ogen de vinger van Reinier volgen. Hierdoor wordt dit gebaar in het brein opgeslagen, en kan ik het gebruiken als ik het nodig heb.
Dit hebben we ook gedaan om te kunnen ontspannen, wijsvinger en duim tegen elkaar aan, aan iets ontspannends denken, de vinger met de ogen volgend en het is opgeslagen in het brein.
De therapie is nu afgesloten, ik heb meer energie, ik voel me sterker en ik ben minder emotioneel.
Als het nodig mocht zijn, maak ik zeker weer een afspraak met Reinier.

Heeft u ook klachten zoals vermoeidheid en bent u energieloos? Wellicht zijn er zaken uit uw verleden die nog niet verwerkt zijn die hiervoor zorgen. EMDR kan u er efficient vanaf helpen.

Neem dan contact op met:
Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl

2017-05-31T09:58:41+00:00 31 juli, 2015|Privéomgeving, Referenties|