Goede ervaring met EMDR

Mijn ervaring met EMDR

Het begon met een eerste afspraak, tijdens dit gesprek van ongeveer 1,5 uur werd het Reinier al vrij snel duidelijk dat ik verschillende opgekropte en negatieve gedachten bij me had en daar vervelend vaak mee rondliep.
Mijn tijdelijke opslag in mijn hersenen was vol met oude negatieve ervaringen en moest worden ge-reboot.
Kortom, je weet nog wel wat er is gebeurt, maar de emotie is niet meer zo sterk aanwezig zodat je er last van hebt en in je dagelijkse leven beperkt.

Reinier stelde een EMDR methode voor en is 2 weken na dit gesprek begonnen om de meest vervelende gedachten van een cijfer 8 naar 0 te brengen.
Met de vragen die ik kreeg, denk je beter na over je gedachten.
Op een gegeven moment merk je gewoon dat de emotionele heftigheid hiervan vermindert. Het is alsof er een last van je schouders valt. Alle punten die in het voorgesprek aan de orde zijn geweest worden aan de orde gebracht.

De EMDR methode duurde ongeveer 2 uur, en ik ben een ander mens geworden. De emmer die eerst snel overliep is nu weer leeg!!

Iedereen die met bepaalde gedachten of emoties niet goed overweg kan, vroeger veel heeft meegemaakt in zijn of haar jeugd, die snel gefrustreerd is of helemaal vol zit (de emmer) en niet weet waar te beginnen raad ik aan om eens met Reinier te gaan praten.

Na de sessie krijg je weer steeds meer energie, je voelt je leeg (van negatieve gedachten), je hebt meer vertrouwen in jezelf en maakt bewustere keuzes.
Ook laat ik me nu niet zo snel meer van mijn stuk brengen omdat ik gewoon veel meer aan kan.

Bedankt Reinier!

Wilt u weten of een traject bij Reinier Consultancy iets voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met:
Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl

2017-05-31T09:29:10+02:00 5 augustus, 2015|Privéomgeving, Referenties|