emdr auto ongeluk

Psychisch gezond blijven

Vanwege mijn positieve ervaringen met Reinier Consultancy wil ik hem hierbij graag van harte aan iedereen aanbevelen.

Hardnekkige trauma’s (wisselend van ernst), dwangmatigheden en angsten weet Reinier Janssen doeltreffend te traceren.
Hij geeft je tijdens sessies de ruimte om ze in je eigen tempo te verwerken en er mee om te leren gaan. Vooral de EMDR-therapie heeft bij mij persoonlijk haar vruchten meer dan afgeworpen. Dit ging ook nog eens sneller dan ik ooit had kunnen denken, omdat ik vanuit de reguliere zorghoek al zo’n twintig jaar symptoombestrijding gewend was. Hier doet Reinier niet aan.
Met Reinier was ik binnen een sessie of zes tot de kern van mijn persoonlijkheid doorgedrongen, en lag eindelijk, na decennia geploeter, de weg naar genezing open.
Psychisch gezond zijn of blijven is iets waar veel van ons hard voor moeten werken, maar het kan zo’n verademing zijn als ineens de juiste persoon op je pad komt en een heleboel problemen als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen, zodat je energie overhoudt om je passies na te jagen en je talenten te ontwikkelen.

Bewaren

Heeft u last van een vervelende gebeurtenis uit uw verleden? Reinier Consultancy biedt u EMDR therapie, bedoeld voor mensen die psychische klachten hebben als gevolg van een traumatische ervaring (bijvoorbeeld een ernstig verkeersongeval of een geweldsmisdrijf). Uit de resultaten van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek blijkt dat cliënten goed op EMDR reageren in combinatie met een onverwerkt trauma. Ik werk graag met u aan een psychisch gezond leven!

Nieuwsgierig wat EMDR therapie voor u kan betekenen?
Neem contact op met Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl