Wordt een consult van Reinier vergoed door je zorgverzekering in 2018?

De nieuwe vergoedingen van de verzekeraars voor 2018 zijn weer beschikbaar! Wil je weten of jouw zorgverzekering een consult van Reinier Consultancy vergoed? Je kunt het vinden op onderstaande website.

https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering, moet deze verzekering een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen of alternatieve zorg hebben.
Voor coaching en begeleiding bij je loopbaan, de start van een eigen bedrijf en jobcoaching is geen vergoeding mogelijk via de zorgverzekering.
Voor psychosociale therapeutische behandelingen zijn er wel vergoedingen mogelijk.

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, moet een therapeut lid zijn van een beroepsvereniging.
Reinier Consultancy is aangesloten bij de NFG, Koepelorganisatie RBCZ en de LVPW.

Het is verstandig om, in verband met mogelijke extra voorwaarden, eerst contact op te nemen met de eigen zorgverzekeraar omtrent de mogelijkheid van vergoeding van een consult bij Reinier Consultancy. Dan weet je zeker of je recht hebt op een vergoeding. Je kunt dan ook vermelden dat de behandelaar lid is van de NFG, Koepelorganisatie RBCZ en de LVPW.

Mocht je hierover nog vragen hebben, of kan je verzekeraar niet vertellen wat de vergoeding is, neem gerust contact met ons op!