Begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf

Begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf 2017-04-13T08:48:10+02:00

Waarom de start van een eigen bedrijf?
Vaak loop je er al jaren mee rond. Het idee om een eigen bedrijf te starten. Je denkt aan de vrijheid, het ondernemen, de inkomsten. Denk je ook aan het bedrijfsplan, doelgroep bepaling, financiën, marketing, enzovoorts? Het kan handig zijn om een externe adviseur over de schouder mee te laten kijken.

Wat maakt jou zo bijzonder?
Ik vraag je als eerste: ‘Wat maakt jou zo bijzonder?’ Ik wil namelijk eerst weten of er passie is en het geen vlucht is. Een vlucht uit een baan die je niet brengt wat je nodig hebt. Het kan zijn dat je een andere werkgever zoekt of een ander soort functie. Soms kiezen mensen er na een aantal gesprekken voor om in loondienst te blijven.

Ben je er met hart en ziel van overtuigd dat jouw idee levensvatbaar is en dat jij een echte ondernemer bent? Dan ga ik met je aan de slag om je idee te realiseren.

Een ondernemer zijn
Dit doe ik met praktische adviezen en tips, zoals beschreven in mijn ‘handboek soldaat’ oftewel; ‘hoe zet ik een onderneming op’. Dat doe ik ook op persoonlijk vlak door met jou te praten over jouw wensen, gedachten en gevoel over het ondernemer zijn.

Duur
Een traject “Start eigen bedrijf” duurt gemiddeld 12 maanden.

Denk je over het starten van je eigen bedrijf en wil je een coach die je verder helpt?

Neem dan contact op met:
Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl