Loopbaanadvies

Loopbaanadvies 2017-04-13T08:56:08+02:00

Wanneer kies je voor loopbaanadvies?
Het startpunt bij loopbaanbegeleiding is wrijving. Het gevoel iets anders te willen, misschien een idee in de goede richting te hebben maar niet weten wat dan precies. Bij loopbaanadvies is het doel: verandering van functie. Dat kan een promotie zijn; van assistent naar manager of een verandering van baan; van helpdeskmedewerker naar personeelsadministrateur. Dit hoeft niet van stel op sprong. Vaak zit er een lange periode tussen de ene en de andere situatie.

Samen doelen bepalen
Loopbaanadvies helpt je inzicht te krijgen in je doelen en wensen in relatie tot je persoonlijkheid en competenties. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar de ervaring leert dat het loont om vroegtijdig met loopbaanbegeleiding te beginnen. Vanuit een positieve situatie en een krachtig zelfbeeld kun je positieve en krachtige doelen bepalen. Dat kan een managementpositie zijn over 5 jaar of een ander soort baan over 2 jaar.

Loopbaanadvies

Resultaat
Met loopbaanadvies kijken we naar jouw uiterlijke en innerlijke lijn. Hoe ver ben je van jezelf afgedreven? Het zal je verbazen dat je met een paar sessies weet wat je wil en hoe je er gaat komen.

Zit je vast in je baan en wil je iets anders maar weet je niet goed wat? Een loopbaanadvies kan je verder helpen!

Neem contact op met:
Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl