Slaapklachten en nachtmerries

slaapklachten reinier janssen

Henk, slaapklachten en nachtmerries

Via P&P Consult (een instelling voor Generalistisch Basis- en Specialistische geestelijke gezondheidszorg) ben ik contact gekomen met Reinier Jansen. Bij P&P heb ik aangegeven dat ik altijd slecht slaap. Het duurt erg lang voordat ik in slaap val en ik heb nare dromen die erg realistisch zijn.
Ik heb een intake gesprek gehad bij Reinier, we hebben besproken van wat ik heb meegemaakt en wat er allemaal is gebeurd en hoe ik dat heb ervaren.

Reinier is dat vervolgens gaan ordenen en bij de eerste sessie zijn we dat één voor één afgegaan. Bij de eerste die kwam leek het voor mijn gevoel dat dat het ergste was en vervolgens zijn we dat gaan ontleden. Alles wat daarna kwam was voor mijn gevoel allemaal in eens niet zo erg meer. De sessie duurde ongeveer twee uur en na die tijd was het alsof ik helemaal rustig was. Eigenlijk zoiets van ‘wat overkomt me nu’. Ik ben naar huis gegaan en heb die dag niks meer gedaan. Die avond heb ik heerlijk geslapen en de volgende dag werd ik wakker en had ik een liedje in mijn hoofd wat ik als erg prettig heb ervaren. Normaal gesproken gaan mijn gedachtes direct naar de dingen die ik allemaal nog moet die dag en loop ik mijzelf alweer voorbij. Dit gaat steeds beter en bij de tweede sessie kreeg ik twee eigenschappen aangereikt en moest ik kijken of die wat voor mij deden. De eerste gaf een soort van kortsluiting in mijn achterhoofd die heb ik dus niet nodig de tweede gaf weer die rust en kracht die ben ik nodig en pas ik toe. Ik ga daar niet teveel over uitwijdden, maar dat moet je zelf ervaren.

Ik heb nog steeds baat bij de behandeling, ik zie alles meer in het perspectief en begrijp andere mensen en mezelf nu beter!

Heeft u slaapklachten of nachtmerries en wilt u weer uitgerust wakker worden?

Neem dan contact op met:
Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl

2017-07-04T13:30:06+02:00 8 augustus, 2015|Privéomgeving, Referenties|