Meer energie en kracht

Meer energie en kracht
EMDR heeft voor mij grote positieve gevolgen gehad.
Ik heb meer energie en kracht gekregen en ben in direct contact met mijn wensen gekomen.

Ik ben meteen in actie gekomen om deze wensen te realiseren; ik heb contact gelegd met mensen die ik al langer in gedachten had, sprak mijn wensen naar hen uit, kreeg directe positieve reacties terug, waardoor mijn kansen binnen mum van tijd ongekend vergroot werden.
Door de zuiverdere afstemming op mijzelf vergrootte mijn zelfvertrouwen en durf. Dit is geen nonsens, het is het directe resultaat van de geweldige werking van EMDR die beperkende overtuigingen doorbreekt.
De werkwijze vond ik puur en krachtig, omdat het eenvoudig en doelgericht is en er niet eindeloos gepraat en anderszins gewerkt hoeft te worden. Simpel en snel en met zichtbaar resultaat. Al mijn energie die anders verging, kreeg ik nu ‘terug’ waardoor ik een stuk sneller mijn doelen kon en kan bereiken. Er is een last van vele jaren van mij afgevallen. Niet eerder heeft een therapie mij zo goed en duurzaam geholpen. EMDR zie ik als een therapie van de moderne tijd; efficiënt en snel.

Reinier heeft mij erg prettig geholpen. Zijn werkwijze is persoonlijk en no nonsens. Zijn open mindness en concreetheid gaven mij snel het gevoel op de juiste plek te zijn. Reinier zie ik als iemand die zowel in het bedrijfsleven als in alternatieve hoeken van grote betekenis kan zijn. Ik wens hem veel succes toe en hoop dat zijn aanpak voor velen vruchten af zal werpen.

Wilt u af van overtuigingen die u beperken in uw leven en werk?

Neem dan contact op met:
Reinier Consultancy 06-13313752 of reinier@reinierconsultancy.nl

2017-05-31T10:02:56+00:00 30 juli, 2015|Privéomgeving, Referenties|